Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Samsun'da Silahlı Saldırı Sonucu Yaralanan Kişiyi Yakalayan Şahıs Tutuklandı

Samsun'da Silahlı Saldırı Sonucu Yaralanan Kişiyi Yakalayan Şahıs Tutuklandı

Samsun'da yaşanan silahlı saldırı sonucunda yaralanan kişiyi yakalayan şahıs tutuklandı. Polis, olayın ardından geniş çaplı bir operasyon başlatarak şüpheliyi adli makamlara teslim etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samsun'da Silahlı Saldırı Sonucu Yaralanan Kişiyi Yakalayan Şahıs Tutuklandı
KAYNAK: İHA

Samsun'un İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi Unkapanı Caddesi'nde meydana gelen bir olayda, E.A.Ö. isimli kişi tabancayla yaralandı. Edinilen bilgilere göre, saldırı sonucu yaralanan E.A.Ö., Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinden kaçan saldırganın polis ekiplerince yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. Polis ekipleri, saldırganın kimliğini belirlemek ve halkın güvenliğini sağlamak amacıyla titiz bir çalışma yürüttü.

Şüpheli Adli Makamlara Sevk Edildi

Polis ekiplerinin titiz çalışması sonucunda şüpheli olarak belirlenen O.A., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Samsun Adliyesi'nde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Halkın Güvenliği İçin Tedbirler Alınıyor

Yaşanan olay sonrasında bölgede güvenlik önlemleri artırıldı. Polis ekipleri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak adına çalışmalarına devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fatih Erbakan'dan Ticaret Bakanlığı Kararına Sert Tepki

Fatih Erbakan'dan Ticaret Bakanlığı Kararına Sert Tepki