Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Samsun'da Kapı Kırarak Hırsızlık Yapan Iraklı Tutuklandı: Eşyalar 3 Günde Nasıl Çalındı?

Samsun'da Kapı Kırarak Hırsızlık Yapan Iraklı Tutuklandı: Eşyalar 3 Günde Nasıl Çalındı?

Samsun'da yaşanan hırsızlık olayında, kapısını kırarak bir eve giren ve 3 gün boyunca 100 bin liralık eşya çalan Irak uyruklu bir kişi tutuklandı. Detaylar haberimizde! Etiket:

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samsun'da Kapı Kırarak Hırsızlık Yapan Iraklı Tutuklandı: Eşyalar 3 Günde Nasıl Çalındı?
KAYNAK: İHA

Samsun'un İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi'nde, bir kişi kapısını kırarak bir eve girdi. Hırsızlık olayının detaylarına göre, bu şahıs, 3 gün boyunca evde bulunan eşyaları çaldı ve valizlerle taşıdı.

Olayın gerçekleştiği ev sahibinin ifadesine göre, hırsızlık vakasının faili, Irak uyruklu Ahmet H.T.T. (45) isimli şahıstır. Ahmet H.T.T., kapıyı kırarak eve girerek mutfak eşyaları, giyim eşyaları ve elektronik malzemeler gibi 100 bin liralık değerdeki eşyaları çaldı. Hırsız, bu eşyaları 3 gün boyunca valizlerle taşıdı.

Hırsız Yakalandı

Olayın ardından, ev sahibi 3 gün sonra eve döndüğünde kırık bir kapı ve çalınmış eşyalarla karşılaştı. Durumu polise bildiren ev sahibi, hırsızlık vakasının sorumlusunun bulunması için yardım istedi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, yaptıkları detaylı inceleme sonucunda hırsızlık olayının Ahmet H.T.T. tarafından gerçekleştirildiğini belirledi.

Tutuklandı

Hırsızlık suçlamalarını reddeden Ahmet H.T.T., gözaltına alındıktan sonra Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemede ifade veren Ahmet H.T.T., suçlu bulunarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan açıkladı: Mart ayında çocuklara 884 Milyon TL destek ödendi

Bakan açıkladı: Mart ayında çocuklara 884 Milyon TL destek ödendi