Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Nevşehir'de Trafik Kazası: Baba ve Oğlu Hayatını Kaybetti

Nevşehir'de Trafik Kazası: Baba ve Oğlu Hayatını Kaybetti

Nevşehir'de hafif ticari araç ile minibüsün çarpışması sonucu ağır yaralanan baba ve oğlu, hastanede yaşamını yitirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Nevşehir'de Trafik Kazası: Baba ve Oğlu Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Nevşehir-Kayseri karayolunun 10. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari araç ile minibüs çarpıştı. Avanos’tan Nevşehir istikametine giden Nurullah Uçman (60) idaresindeki 50 AED 856 plakalı Dacia marka hafif ticari araç, direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti ve Cavit Karakuyu’nun kullandığı 03 SN 422 plakalı Mercedes minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucu minibüs takla attı ve hafif ticari araçta yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, AFAD, UMKE, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekipleri yolda güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Kazada yaralanan 2’si ağır 13 kişi ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Minibüsteki kişilerin Afyonkarahisar'dan Kayseri'ye düğün için gittikleri öğrenildi.

Baba ve Oğlu Hayatını Kaybetti

Kazanın ardından hastaneye kaldırılan 50 AED 856 plakalı aracın sürücüsü Nurullah Uçman ve oğlu Ahmet Uçman, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay, bölgedeki trafik güvenliği ve yol şartları hakkında yeni endişelere yol açtı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sudan'da Şiddetli Yağışlar ve Seller: 11 Ölü 60 Yaralı

Sudan'da Şiddetli Yağışlar ve Seller: 11 Ölü 60 Yaralı