Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Narin'in Babasından Açıklama Geldi! Amcası İfade İçin Çağrılmıştı

Narin'in Babasından Açıklama Geldi! Amcası İfade İçin Çağrılmıştı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 11 gündür kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın babası Arif Güran, gözaltılarla ilgili spekülasyonlara karşı açıklama yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Narin'in Babasından Açıklama Geldi! Amcası İfade İçin Çağrılmıştı
KAYNAK: İHA

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın bulunması için yürütülen çalışmalar, 11 gündür kesintisiz sürüyor. Güvenlik güçlerinin yürüttüğü arama kurtarma çalışmaları devam ederken, baba Arif Güran, bu süreçte çıkan gözaltı haberlerine dair önemli açıklamalarda bulundu.

“Gözaltı Değil, İfade İçin Çağrıldık”

Baba Arif Güran, İhlas Haber Ajansı'na (İHA) verdiği demeçte, gözaltına alınmalarla ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Güran, “Bu gözaltı değil, sadece ifade için çağrılıyoruz. Köyün muhtarı da ifade için çağrılabilir, biz de annesini de çağırabilirler. Bu tür karalamalar neden yapılıyor?” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Yayılan Haberler Gerçeği Yansıtmıyor

Güran, sosyal medyada ve diğer mecralarda yayımlanan haberlerin doğru olmadığını vurgulayarak, “Sosyal medyada çıkan haberler yalan ve iftiradır. Valilik ne açıklama yaparsa o doğrudur. Sosyal medyada çıkan her şey doğru değil, bunlar bizi incitiyor” dedi. Ayrıca, anne Güran'ın ifadeye gitmediğini, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye gittiğini ifade etti.

Aile Gözaltı ve İfade Sürecinde Yaşadıklarını Anlattı

Baba Arif Güran, köyün muhtarının da ifade için çağrılabileceğini belirterek, “İfade için çağrılmak doğal bir şeydir. Bu süreçte sosyal medyada yayımlanan yanlış bilgiler nedeniyle perişan olduk. Telefon kullanamıyoruz, sürekli yanlış bilgilerle karşılaşıyoruz” şeklinde konuştu. Ayrıca, sağlık durumuyla ilgili yanlış haberlerin yayımlandığını da sözlerine ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
7 bin kişi işe alınacak: KPSS şartı yok!

7 bin kişi işe alınacak: KPSS şartı yok!