Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Namaz İle Alay Eden Kullanıcının Videosu Olay Oldu!

Namaz İle Alay Eden Kullanıcının Videosu Olay Oldu!

İstanbul'da bir sosyal medya kullanıcısı, paylaştığı video ile namazı alay konusu yaptı. Videoda matkap sesleri eşliğinde namaz kıldığı görülen kullanıcının paylaşımı geniş yankı uyandırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

İstanbul'da yaşayan ve sosyal medyada aktif olarak paylaşımlar yapan Erdem Dilbaz adlı bir kullanıcı, son paylaşımıyla büyük tepki çekti. Paylaştığı video, üzerinde tartışma yarattı ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

A W143598 04

Video İle İlgili Tartışmalar

Erdem Dilbaz'ın paylaştığı videoda, kendisini matkap sesleri eşliğinde namaz kılıyormuş gibi gösterdiği görülüyor. Sol elinde bir matkap tutarak mekanik sesler çıkaran Dilbaz, görüntüde kendisini bir robota benzetiyor gibi davranıyor. Ardından, namaz kılıyormuş gibi poz veren Dilbaz, videoyu bir arkadaşına çektiriyor. Videonun sonunda ise çekim yapan kişinin kahkahalar attığı duyuluyor.

A W143598 02

Paylaşımın İçeriği ve Tepkiler

Dilbaz'ın sadece namazla alay etmekle kalmayıp, aynı zamanda satanist ve feminist yazılı tişörtlerle de paylaşımda bulunduğu görülüyor. Ayrıca, Taksim Camii'nin ışıklandırmasının yanıp sönmesiyle ilgili dalga geçen bir not eklediği de dikkat çekiyor.

A W143598 01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gripsavar Atom kış aylarının favorisi

Gripsavar Atom kış aylarının favorisi