Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Motosikleti yatarak kullandı ölümle dans etti

Motosikleti yatarak kullandı ölümle dans etti

Motosiklet tutkunlarının sınırları zorlayan tehlikeli yolculukları, Bursa'da adrenalin dolu bir sahneye ev sahipliği yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Motosikleti yatarak kullandı ölümle dans etti
KAYNAK: İHA

Motosiklet tutkunlarının sınırları zorlayan tehlikeli yolculukları, Bursa'da adrenalin dolu bir sahneye ev sahipliği yaptı. Yürekleri ağıza getiren bu olayda, koruyucu elbisesi olmayan ve plakası bulunmayan bir sürücü, Yıldırım İlçesi Ankara Yolu Caddesi üzerinde seyir halindeyken motosikletinin üzerine yatarak kilometrelerce yolculuk yaptı. Bu riskli manevra, sadece kendisini değil, aynı zamanda trafikteki diğer sürücüleri de tehlikeye soktu. O anları gören cesur vatandaşlar, bu korkunç sahneleri cep telefonu kameralarıyla kaydetti.

Görüntülerde, sürücünün yüzüstü yatarak motosikleti kontrol ettiği ve hızla ilerlediği net bir şekilde görülüyor. Ancak, bu tehlikeli yolculuk bir süre sonra motosikletlinin gözden kaybolmasıyla son buluyor.

Bursa Mootsiklet

Olayın ardından trafik ekipleri, koruyucu ekipman kullanmayan ve plakası olmayan sürücüyü yakalamak üzere bir araştırma başlattı. Tehlikeli sürüşlerin trafik güvenliğini riske attığı bu tür durumların önlenmesi amacıyla ilgili mercilerin gerekli tedbirleri alması bekleniyor.

Bursa Mootsiklet2

Bursa Mootsiklet3

Bursa Mootsiklet4

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trabzonspor iki futbolcuyu kadro dışı bıraktı

Trabzonspor iki futbolcuyu kadro dışı bıraktı