Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş 8 Yaşındaki Narin Güran'ın Cin*yetiyle İlgili Şüpheli Gelişme!

8 Yaşındaki Narin Güran'ın Cin*yetiyle İlgili Şüpheli Gelişme!

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cin*yetiyle ilgili tutuklu olan amca Salim Güran'ın oğlu Devran Güran'ın ifadesi dikkat çekti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
8 Yaşındaki Narin Güran'ın Cin*yetiyle İlgili Şüpheli Gelişme!
KAYNAK: Haber Merkezi

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeninin bulunmasıyla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Cinayet soruşturmasında tutuklu olan amca Salim Güran’ın oğlu Devran Güran’ın ifadesinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

8 Yaşındaki Narin Güran'ın Cin*yetiyle İlgili Şüpheli Gelişme!

“Babası ‘Bu İşi Ben Hallederim’ Dedi mi?”

Jandarma tarafından sorgulanan Devran Güran’a, babası Salim Güran’ın olay günü kendisine ve amcalarına, “Siz karışmayın, ben bu işi hallederim” şeklinde bir ifade kullanıp kullanmadığı soruldu. Devran Güran, bu soruya “Babamın böyle bir söylemi olmamıştır” yanıtını verdi.

Whatsapp Yazışmaları ve Arama Kayıtları Silindi

Sabah gazetesinin haberine göre, Devran Güran’ın, Narin Güran’ın kaybolduğu saatlere ait Whatsapp yazışmalarını ve arama kayıtlarını sildiği belirlendi. Ancak diğer günlere ait mesajları silmediği görüldü. Soruşturma sırasında bu silme işleminin nedeni sorgulandı, ancak Devran Güran bu konuda açıklama yapamadı.

Devran Güran, Narin’in kaybolduğu saatlerde Mardin’in Derik İlçesine düğün davetiyesi dağıtmak için gittiklerini öne sürdü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fed'in Faiz İndirim Kararı Sonrası Altın Rekor Kırdı

Fed'in Faiz İndirim Kararı Sonrası Altın Rekor Kırdı