Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Mersin'de DE*Ş hücre evine yapılanmasına operasyon!

Mersin'de DE*Ş hücre evine yapılanmasına operasyon!

Mersin'de DE*Ş hücre evi yapılanmasına karşı MİT ve Ter*rle Mücadele ve İstihbarat Şube ekipleri ortak operasyon düzenledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de DE*Ş hücre evine yapılanmasına operasyon!
KAYNAK: İHA

Mersin'de gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve polis tarafından yürütülen ortak çalışma sonucunda ter*r örgütü DE*Ş'ın hücre evi yapılanmasına kalkışan biri kadın 2 şüpheli yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Ter*rle Mücadele ve İstihbarat Şubelerinin koordinasyonlu çabalarıyla gerçekleştirilen operasyonda, örgüt üyesi oldukları belirlenen F.A ve R.M.A isimli 2 şüpheli mahkemece tutuklandı.

Alınan istihbarat doğrultusunda, MİT Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, DE*Ş üyelerinin faaliyetlerini deşifre etmeye yönelik bir çalışma başlattı. Operasyon kapsamında, Türkiye'ye farklı ülkenin kimlik bilgilerini kullanarak girdikleri tespit edilen biri kadın 2 şüpheli belirlendi. Yabancı uyruklu olan şüphelilerin, örgüt içinde geçmiş dönemde faaliyet yürüttükleri, Mersin'de hücre evi kurma amaçlı hareket ettikleri ve örgüt mensuplarına barınma ile nakdi yardımda bulundukları da ortaya çıktı.

Gelişmelerin ardından F.A ve R.M.A'nın yakalanması için düzenlenen operasyon sonucunda, her iki şüpheli emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından tutuklama talebiyle adli makamlara sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tabancayla oynarken arkadaşını kafasından vurdu!

Tabancayla oynarken arkadaşını kafasından vurdu!