Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Mecidiyeköy'de Kaza Sonrası Tansiyon Yükseldi

Mecidiyeköy'de Kaza Sonrası Tansiyon Yükseldi

Mecidiyeköy'de bir aracın motosiklete çarpmasıyla gerilim dolu anlar yaşandı. Olay yerinde yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mecidiyeköy'de Kaza Sonrası Tansiyon Yükseldi
KAYNAK: İHA

Mecidiyeköy'de meydana gelen olayda bir aracın motosiklete çarpmasıyla gerilim dolu anlar yaşandı. İddialara göre, Şişli Mecidiyeköy Mahallesi Büyükdere Caddesi'nde seyir halinde olan bir otomobil, arkadan gelen 34 EJT 845 plakalı motosiklete çarptı.

Sürücüler Arasındaki Tartışma

Kaza sonrası motosiklet sürücüsü, yaşadığı mağduriyeti ifade etmek için otomobil sürücüsüne yönelik sert bir tepki gösterdi. "50 tane dosyam var" diyerek otomobil sürücüsünün üzerine yürüdü. Bu durum çevredeki vatandaşların dikkatini çekti ve olay yerinde tartışma başladı.

Vatandaşlar Müdahale Etti

Çevredeki vatandaşlar, taraflar arasındaki gerilimi azaltmak için hızla müdahale etti. Tartışmayı büyümeden sonlandırmak adına arabuluculuk yaparak tarafları ayırdılar. Bu esnada yaşananlar, olayın şahitlerince cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay Yerinde Yaşananlar Görüntülendi

Mecidiyeköy'de meydana gelen bu olay, çevredeki insanların dikkatini çekti. Olay yerinde bulunan vatandaşlar, yaşananları kayıt altına alarak olayın detaylarını ortaya çıkardılar. Hem kaza anı hem de sonrasında yaşanan tartışma ve müdahale anları, cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tülin Şahin’in 27 Kilo Verdiren Diyeti: Kral-Prens-Fakir Diyeti Nedir?

Tülin Şahin’in 27 Kilo Verdiren Diyeti: Kral-Prens-Fakir Diyeti Nedir?