Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Manavgat'ta motosiklet sürücüsü kriz geçirdi!

Manavgat'ta motosiklet sürücüsü kriz geçirdi!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, epilepsi hastası olduğu bildirilen bir motosiklet sürücüsü, motosiklet üzerinde kriz geçirdi. Bu durum sonucunda kontrolden çıkan motosiklet devrildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta motosiklet sürücüsü kriz geçirdi!
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, epilepsi hastası olduğu bildirilen bir motosiklet sürücüsü, motosiklet üzerinde kriz geçirdi. Bu durum sonucunda kontrolden çıkan motosiklet devrildi. Kazada motosiklet sürücüsü ve motosiklette yolcu olarak bulunan kişi yaralandı.

Olay nasıl gerçekleşti?

Kaza, Piyade Er Fikret Karamusaoğlu Caddesi girişinde meydana geldi. Çeltikçi Mahallesi istikametinden Manavgat şehir merkezine seyir halinde olan Fatih Ömer Bayraktaroğlu’nun kullandığı 07 ASR 280 plakalı motosiklet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Fatih Ömer Bayraktaroğlu ve motosiklette yolcu olarak bulunan Duran Ak, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Motosiklet sürücüsünün epilepsi hastası olduğu ve epilepsi nöbetinin gelmesi nedeniyle kaza yaptığı bildirildi. Kaza anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur'da asayiş uygulamaları: 21 şüpheli tutuklandı

Burdur'da asayiş uygulamaları: 21 şüpheli tutuklandı