Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Malatya'da Kaldırımda Yürüyen Şahıs Topuğundan V*ruldu

Malatya'da Kaldırımda Yürüyen Şahıs Topuğundan V*ruldu

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde gece yarısı kaldırımda yürüyen bir kişi, seyir halindeki bir araçtan açılan ateşle yaralandı. Polis ekipleri saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Malatya'da Kaldırımda Yürüyen Şahıs Topuğundan V*ruldu
KAYNAK: İHA

Malatya'nın Battalgazi ilçesi Kernek Mahallesi'nde gece yarısı şehit Hamit Fendoğlu Caddesi üzerinde kaldırımda yürüyen bir kişi, seyir halindeki bir araçtan açılan ateş sonucu yaralandı. Olay, saat 01.00 sıralarında meydana geldi.

Yaralı şahıs U.Ö., kaldırımda yürürken bir aracın içinden açılan ateşle vuruldu. Saldırıda, U.Ö.'nün sol ayak topuğuna isabet eden kurşun, yaralanmasına neden oldu. Saldırının ardından araç hızla olay yerinden uzaklaştı.

Polis Ekipleri Harekete Geçti

Olayın hemen ardından çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede bir adet boş kovan buldu. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan U.Ö.'nün tedavisi devam ederken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Saldırganların Yakalanması İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olay yerindeki güvenlik kameraları incelenirken, olaya tanık olanların ifadelerine de başvuruldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da metrobüs çalışması trafiği kilitledi

İstanbul'da metrobüs çalışması trafiği kilitledi