Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Malatya'da Çapa Motoru Yük Treni Altında Kaldı Anne Ve 2 Çocuğu Hayatını Kaybetti

Malatya'da Çapa Motoru Yük Treni Altında Kaldı Anne Ve 2 Çocuğu Hayatını Kaybetti

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde, yasaklı bölgede demiryolundan geçmeye çalışan çapa motoru, yük treninin altında kaldı. Kazada anne ve iki çocuğu hayatını kaybederken, baba ağır yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Malatya'da Çapa Motoru Yük Treni Altında Kaldı Anne Ve 2 Çocuğu Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde, Ağılyazı Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bahçede çalışan Orhan Acar, eşi Leyla ve çocukları Esma ile Muaz'ı alarak evine dönerken çapa motoruyla yola çıktı. Hemzemin geçit bulunmayan ve geçişe yasak olduğu belirtilen bölgede ilerlemeye çalışan Acar'ın çapa motoru, Malatya'dan Elazığ istikametine giden D33003 numaralı yük treninin çarpması sonucu kaza yaptı.

Kazanın şiddetiyle çapa motoru yaklaşık 100 metre sürüklendi. Kazada Leyla Acar olay yerinde hayatını kaybetti. Çapa motorunda ağır yaralanan Orhan Acar ve çocuklar Esma ile Muaz, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Esma ve Muaz Acar, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Baba Orhan Acar'ın tedavisi ise devam ediyor.

Olay yerine çok sayıda AFAD, UMKE, ambulans, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazanın yaşandığı bölgede TCDD tarafından konulan "Burası hemzemin geçit değildir. Geçmeye çalışma, geçmek tehlikeli ve yasaktır" uyarı yazısı dikkat çekti.

Yerel YetkilileR Açıklama YAPTI

Ağılbaşı Mahallesi Muhtarı Yaşar Adak, aynı bölgede daha önce de benzer bir tren kazasının yaşandığını belirtti. Adak, kaza yerinin yakınında hemzemin geçit olduğunu ve bu nedenle köylülerin bahçelerine ulaşmasını sağlamak için alternatif yollar açılması gerektiğini ifade etti.

Soruşturma DEVAM EDİYOR

Jandarma ekipleri, kazanın nedenlerini belirlemek amacıyla inceleme başlattı. Savcılığın yürüttüğü inceleme sonrası, Leyla Acar'ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyalı İş İnsanından Trafik İsyanı

Antalyalı İş İnsanından Trafik İsyanı