Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş KYK'da kendini asan kız! Şok detaylar!

KYK'da kendini asan kız! Şok detaylar!

OMÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ağız ve Diş Sağlığı Bölümü 1. sınıf öğrencisi Elif Coşkun, yurtta bulunan banyoda hayatını kaybetti. Genç kızın 18 yaşında olduğu ve Çorumlu olduğu belirtildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KYK'da kendini asan kız! Şok detaylar!

Samsun'da, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kurupelit Kampüsü'nde bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Münevver Ayaşlı Kız Öğrenci Yurdu'nda yaşanan üzücü bir olay halkayı yaşamı sarsmış durumda. OMÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ağız ve Diş Sağlığı Bölümü 1. sınıf öğrencisi Elif Coşkun, yurtta bulunan banyoda hayatını kaybetti. Genç kızın 18 yaşında olduğu ve Çorumlu olduğu belirtildi.

Olay, bornoz ipiyle asılı halde bulunan Elif Coşkun'un, 5. katta bulunan KYK yurdunda yaşandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis, genç kızın yaşamını yitirdiğini belirledi. Elif Coşkun'un cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay, yurtta kalan diğer öğrenciler arasında büyük üzüntüye neden oldu. Şu an için olayın detayları ve nedenleriyle ilgili soruşturma devam ediyor.

çlü3

ölü2

ölü-1

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat' dan taraftara mesaj

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat' dan taraftara mesaj