Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kaş'ta korkunç yangın

Kaş'ta korkunç yangın

Kaş ilçesindeki bir kamaralı tur teknesinde çıkan yangın sonucu kaptan Ali Aslan'ın hayatını kaybetti olayla ilgili araştırmalar sürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kaş'ta korkunç yangın

Kaş ilçesinde meydana gelen trajik bir olayda, 'Dream A' adlı kamaralı tur teknesinde çıkan yangında kaptan Ali Aslan (32), hayatını kaybetti.

Olay, Kaş ilçesine bağlı Kalkan Mahallesi'nde bulunan Yat Limanı'nda meydana geldi. Tekne üzerinde çıkan yangın, çevredeki insanlar tarafından fark edildi ve hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbarın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yanı sıra çevredeki vatandaşların da yardımıyla yangın kontrol altına alındı ve tekne alevlerin etkisi altında kalmaktan kurtarıldı. Tekne üzerinde yapılan incelemeler sonucunda kaptan Ali Aslan'ın yanmış cesedi bulundu. Aslan'ın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilmek üzere morgdan alındı.

Kaş Cumhuriyet Başsavcılığı, bu acı olayla ilgili olarak soruşturmasını sürdürüyor. Olayın nedeni ve detayları hala inceleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla’da zincirleme trafik kazası: 5 yaralı

Muğla’da zincirleme trafik kazası: 5 yaralı