Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da tekne alabora oldu: Aile denize atladı!

Antalya'da tekne alabora oldu: Aile denize atladı!

Antalya'da 4 kişilik ailenin teknesi alabora oldu. Aile denize atlayarak kurtuldu, eşyalar ise suya gömüldü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da tekne alabora oldu: Aile denize atladı!
KAYNAK: İHA

Olay, Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Liman Mahallesi Akdeniz Bulvarı'nda saat 20.00 sıralarında gerçekleşti. Almanya'dan tatile gelen Hüseyin Yoldaş Öztürk, eşi, kuzeni ve eniştesiyle birlikte yeni satın aldığı fiber tekneyle balıkçı barınağından denize açıldı. Aile, Konyaaltı Sahili'ne yaklaştıkları sırada teknenin arka kısmından su almaya başladığını fark etti. Suyun hızla yükselmesiyle tekne kısa sürede battı.

Panik İçinde Kurtulma

Panik yaşayan Öztürk ve ailesi, canlarını zor kurtararak denize atladı. Telefon, çanta ve cüzdanlar tekneyle birlikte suya gömüldü. Olay anında çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine deniz polisi kısa sürede olay yerine intikal etti. Deniz polisinin arama çalışmaları sonucunda herhangi bir olumsuz durum tespit edilmedi.

Öztürk ailesi, yaşadıkları korkulu anların ardından sahildeki bir kafeye sığınarak sakinleşmeye çalıştı. Olayda kimsenin yaralanmadığı, ancak bazı kişisel eşyaların kaybolduğu bildirildi.

Olayın Tanıkları

Kıyıda teknenin batma anına tanıklık eden Kadir Köksal, "Sahilde oturuyorduk, kıyıya yanaşan küçük bir tekne vardı. Tekne yan dönmeye başladı ve dalga vurunca, sanırım alabora oldu. Çok şükür, herkes iyi, kimseye bir şey olmadı. Vatandaşlar kıyıya geldi, polisler de gelip rapor tuttular. Sahile çok yaklaşmışlardı ve o sırada dalgalar yoğundu. Bu yüzden teknenin su alıp alabora olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Olay anı, kıyıda bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde teknenin hızla su aldığı ve battığı anlar yer aldı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DE*Ş Solingen'deki bıçaklı sald*rıyı üstlendi

DE*Ş Solingen'deki bıçaklı sald*rıyı üstlendi