Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş İsrail Lübnan’da çok sayıda noktaya hava saldırısı düzenledi

İsrail Lübnan’da çok sayıda noktaya hava saldırısı düzenledi

İsrail, Lübnan sınırında Hizbullah'a ait hedeflere yönelik hava saldırıları düzenledi. İsrail jetlerinin, füze platformları ve altyapıyı hedef aldığı saldırılar, bölgedeki gerilimi daha da tırmandırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail Lübnan’da çok sayıda noktaya hava saldırısı düzenledi
KAYNAK: İHA

İsrail’in Lübnan sınırına yönelik savaş planını onaylamasının ardından, İsrail jetleri Lübnan’ın güneyine kapsamlı bir hava saldırısı düzenledi. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklamada, özellikle Hizbullah'a ait hedeflerin vurulduğu belirtildi. Saldırılar, Lübnan’ın güneyinde yer alan 30’a yakın füze platformu ve çeşitli altyapı tesislerini hedef aldı. İsrail, bu operasyonun amacını, Hizbullah’ın İsrail’e yönelik ani bir saldırıya hazırlık yapmasını önlemek olarak açıkladı.

150 füze rampası vuruldu

İsrail’in bu geniş çaplı operasyonunda, 150’ye yakın füze rampasının hedef alındığı belirtildi. IDF tarafından yapılan açıklamaya göre, bu rampaların İsrail'e yönelik ani ve büyük çaplı saldırılar için hazırlandığı iddia edildi. Ayrıca, saldırılar sırasında Hizbullah'a ait bazı binalar ve bir silah deposu da vuruldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Elazığ'da asansör boşluğuna düşen yaşlı adam öl*mden döndü

Elazığ'da asansör boşluğuna düşen yaşlı adam öl*mden döndü