Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kartal'da Meydan Kavgası: Silah ve Sopalar Konuştu!

Kartal'da Meydan Kavgası: Silah ve Sopalar Konuştu!

İstanbul Kartal'ın Soğanlık Mahallesi'nde meydana gelen kavga, şiddetin ve güvensizliğin arttığı bir olay olarak kayda geçti. Silah ve sopaların kullanıldığı kavgada bir kişi bayılarak yere düşerken, çevredeki vatandaşlar şaşkınlık içinde izledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kartal'da Meydan Kavgası: Silah ve Sopalar Konuştu!
KAYNAK: İHA

İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Soğanlık Mahallesi'nde geçen Cumartesi günü saat 10.00 sıralarında, mahalle sakinlerini korkutan bir olay meydana geldi. İki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek meydan kavgasına dönüştü.

Silahların ve sopaların da kullanıldığı kavgada gruplar arasında şiddetli bir mücadele yaşandı. İddiaya göre, kavgaya karışan bir kişi, silahın kabzası ile karşı tarafın yüzüne vurarak şiddeti artırdı. Bu saldırı sonucunda yüzüne darbe alan şahıs, bayılarak yere düştü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan şahsın durumunun ciddiyeti ise henüz netlik kazanmadı.

Vatandaşlar Şaşkın Gözlerle İzledi

Kavga anında olay yerine gelen bazı mahalle sakinleri, tarafları ayırmaya çalışırken, çevrede bulunan diğer vatandaşlar ise şaşkın gözlerle yaşananları izledi. Bu anlar, bir yurttaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüler, kavganın şiddetini ve olayın vahametini ortaya koydu. Yaşanan kavga sonrasında olay yerine gelen polis ekipleri, tarafları ayırarak güvenlik önlemlerini aldı. İnceleme başlatan güvenlik güçleri, olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak A Milli Basketbol Takımı'nı ziyaret etti

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak A Milli Basketbol Takımı'nı ziyaret etti