Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kağıthane'de Eşime Selektör Yaptın Kavgası!

Kağıthane'de Eşime Selektör Yaptın Kavgası!

Kağıthane'de trafikte yaşanan bir olay, selektör uyarısının evde tehdit anına dönüşmesiyle sonuçlandı. Trafikteki anlaşmazlıkların ne denli tehlikeli sonuçlar doğurabileceği bir kez daha gözler önüne serildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kağıthane'de Eşime Selektör Yaptın Kavgası!
KAYNAK: İHA

Kağıthane'de dün sabah saatlerinde meydana gelen bir trafik olayı, selektör uyarısının evde tehlike anına dönüşmesiyle sonuçlandı. İddiaya göre, Eyüp A. isimli sürücü, Talatpaşa Mahallesi'nde seyrederken önünde seyreden kadın sürücünün sinyal vermeden dönüş yapması üzerine selektör yaptı.

Saat 09.30 sularında yaşanan olayda, Eyüp A. işten çıkıp evine gitmek üzere yola çıktı. Cadde üzerinde ilerlerken, 34 TE 2561 plakalı aracın sürücüsü olan kadın, sinyal vermeksizin sokaklara dönüş yaptı. Bu durumdan rahatsız olan Eyüp A., kadına selektör yaparak uyardı. Selektör uyarısının ardından kadının önüne geçen Eyüp A., evine doğru yoluna devam etti. Ancak, evinin önüne geldiğinde kadının eşi aracıyla yanına gelerek tartışma çıkardı. Adam, Eyüp A.'ya neden eşine selektör yaptığını sordu ve tartışma büyüdü. İddialara göre adam, Eyüp A.'yı tehdit ettikten sonra olay yerinden ayrıldı. İlginç olayın kameralara yansımasıyla birlikte tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı belirtildi. Ancak trafikte yaşanan bu tür anlaşmazlıkların ne kadar tehlikeli sonuçlar doğurabileceği bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ocak ayında trafikte kaydedilen taşıt sayısı rekor kırdı

Ocak ayında trafikte kaydedilen taşıt sayısı rekor kırdı