Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kadıköy'de Kedi Zehirlenmeleri: 15'ten Fazla Kedi Öldürüldü, Soruşturma Başlatıldı

Kadıköy'de Kedi Zehirlenmeleri: 15'ten Fazla Kedi Öldürüldü, Soruşturma Başlatıldı

Kadıköy'de birçok mahallede 15'ten fazla kedi zehirlenerek öldürüldü. Mahalle sakinlerinin büyük tepki gösterdiği olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kadıköy'de Kedi Zehirlenmeleri: 15'ten Fazla Kedi Öldürüldü, Soruşturma Başlatıldı

İstanbul'un Kadıköy ilçesi, Fenerbahçe Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 15'ten fazla kedi zehirlenerek öldürüldü. 

İddiaya göre, sokakta yaşayan kediler, zehirli sosis ve tavuk gibi yiyeceklerle zehirlendi. Sabah saatlerinde, her gün düzenli olarak sokak kedilerini besleyen mahalle sakinleri, kedilerin yerde yattığını ve bazı kedilerin zehirlenmeye bağlı olarak yerde çırpındığını fark etti. Bunun üzerine kediler hemen veterinerlere götürüldü.

Mahalledeki Tepki ve Soruşturma

Olayın sadece bir mahallede değil, çevredeki birkaç mahallede daha yaşandığı ve 15'ten fazla kedinin zehirlendiği anlaşıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine belediye ekipleri olay yerine gelerek sokakları temizledi ve zehirlenen kedileri veterinerlere götürdü. Mahalle sakinleri, yaşanan kedi katliamına büyük tepki gösterdi ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kadıköy Belediye Başkanı'nın Açıklamaları

Olayın yaşandığı mahalleye gelen Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, zehirlenmelerin organize bir iş olabileceğini belirterek şunları söyledi:

"Gece 2 ile 4 arasında mahallelerimizden sokak hayvanlarının zehirlendiğine dair ciddi şikayetler aldık. Şu ana kadar 15'ten fazla kedimiz ve bir sahipli köpeğimiz zehirlenmiş durumda. Bu olayın organize olup olmadığını araştırıyoruz ve Emniyet ile Tarım İl Müdürlüğü ile görüşmelerimiz sürüyor. Tüm mama kaplarını kaldırdık ve bundan sonra hayvanların beslenmesi konusunda daha kontrollü olacağız."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sonbaharda Avrupa'da gezilecek en iyi yerler

Sonbaharda Avrupa'da gezilecek en iyi yerler