Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş İzmir Torbalı'da Korkunç Aile Cinayeti: Anne ve babasını öldürüp intihar etti

İzmir Torbalı'da Korkunç Aile Cinayeti: Anne ve babasını öldürüp intihar etti

İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşanan korkunç olayda, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen genç, tartıştığı anne ve babasını tabancayla vurarak öldürdü, ardından aynı silahla kendine ateş etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir Torbalı'da Korkunç Aile Cinayeti: Anne ve babasını öldürüp intihar etti
KAYNAK: İHA

İzmir'in Torbalı ilçesinde uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen bir genç, anne ve babasını tartışma sonrası tabancayla vurarak öldürdü, ardından aynı silahla kendine ateş etti. Olayda anne ve baba hayatını kaybederken, genç ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, akşam saatlerinde Tepeköy Mahallesi 4508 Sokak'ta bulunan bir evde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Kamil Yılmaz (25), henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı annesi Sevilay Yılmaz (48) ve babası Hikmet Yılmaz (50) ile tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte Kamil Yılmaz, anne ve babasına ateş açtı. Anne ve baba kanlar içinde yere yığılırken, Kamil Yılmaz aynı tabancayla kendi kafasına ateş etti.

Anne Ve Babasını Öldürüp Intihar Etti

13 Yaşındaki Kız Kardeşi İhbar Etti

Silah seslerini duyan ve evde bulunan ailenin küçük kızı A.D.Y. (13), odaya girdiğinde anne, baba ve ağabeyini kanlar içinde buldu. Yaşadığı şokla durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, anne Sevilay Yılmaz ve baba Hikmet Yılmaz'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Ağır yaralı olan Kamil Yılmaz, sağlık ekiplerince Torbalı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Anne ve babanın cenazeleri, yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Hastanede tedavisi süren Kamil Yılmaz'ın hayati tehlikesi devam ediyor.

Anne Ve Babasını Öldürüp Intihar Etti2

Acılı aile, olayın ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gelerek cenazelerini teslim aldı. Emin Yıldız (55) isimli ağabey, "Uyuşturucu krizi nedeniyle yaşanan bu trajik olayı şiddetle kınıyoruz. Kardeşim ve eniştem, uyuşturucu kriziyle baş edemeyen bir gencin kurbanı oldular. Acımız tarifsiz, ancak daha da acı olan, olayı henüz öğrenmemiş olan küçük yeğenimizin durumu" şeklinde konuştu.

Cenaze Töreni

Cenazelerin, otopsi işlemlerinin ardından Torbalı Camii'nde düzenlenecek olan cenaze namazının ardından Torbalı Mezarlığı'na defnedileceği belirtildi.

Geriye Hatıraları Kaldı

Olayın ardından, Kamil Yılmaz ve Sevilay Yılmaz çiftinin sosyal medya hesaplarında ailenin mutlu anıları kaldı. Anne Sevilay Yılmaz'ın oğlunu askere uğurlarken çekilen fotoğrafları ve baba Hikmet Yılmaz'ın iş yerinde oğluyla birlikte çekildiği fotoğraflar yürek burktu.

Ailesi yok olan küçük kız A.D.Y., polis ekipleri tarafından dayısına teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anne Ve Babasını Öldürüp Intihar Etti3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'de Silahlı Saldırı: Üç Çocuk Babası Hayatını Kaybetti

İzmir'de Silahlı Saldırı: Üç Çocuk Babası Hayatını Kaybetti