Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş 2 Cin*yet Ve Gasp Şüphelisi Uyuşt*rucularla Yakalandı

2 Cin*yet Ve Gasp Şüphelisi Uyuşt*rucularla Yakalandı

İzmir'in Torbalı ilçesinde, taksi şoförünü öldüren ve gasp eden şüpheli, market çalışanını ağır yaraladıktan sonra ATM'den para çeken bir vatandaşı da öldürdü. Kaçan zanlı, Menderes'te yakalanırken üzerinde uyuşturucu haplar bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
2 Cin*yet Ve Gasp Şüphelisi Uyuşt*rucularla Yakalandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşanan olaylar zinciri, şehrin dört bir yanında büyük bir paniğe yol açtı. Ayrancılar Mahallesi'nde, daha önce cezaevinde birlikte kaldığı Arif Karabacak'ın kullandığı 35 AP 582 plakalı taksiye binen Bülent Şengün (37), Yazıbaşı Mahallesi'ne doğru yola çıktı. Şengün, yanındaki tabancayla Karabacak'ı bir tarlada gasbedip, ensesinden vurdu. Ardından taksideki paraları alarak kaçtı.

Şengün, kaçışında 35 AP 6716 plakalı hafif ticari aracı gasp etti. Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bir markete giren Şengün, burada market çalışanı İlayda Algar'ı tabancayla vurarak ağır yaraladı. Yaralı genç kızın durumu oldukça kritik. Olayın ardından polis ve jandarma ekipleri geniş çaplı bir arama başlattı.

Karabağlar'da Yeni Bir Cin*yet

Marketten kaçan Şengün, Karabağlar ilçesine yöneldi. Burada, Paşaköprü Mezarlığı yakınındaki bir ATM'de para çeken Engin K.'yı gasbetti ve tabancayla vurdu. Zanlı, Gümüldür istikametine doğru kaçtı ancak Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Şengün'ün üzerinde yapılan aramada, 13 adet ecstasy uy*şturucu hap bulundu.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü

Olayların bilançosu ağır: Arif Karabacak ve Engin K.'nın yaşamını yitirdiği, market çalışanı İlayda Algar'ın ise ağır yaralı olduğu bildirildi. Şüpheli Bülent Şengün, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MasterChef Çağlar Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

MasterChef Çağlar Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?