Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş HDP tabelasını söküp çöpe attı

HDP tabelasını söküp çöpe attı

Iğdır'da kimliği belirsiz bir şahıs HDP Iğdır İl Başkanlığı girişindeki tabelayı yerinden sökerek çöpe attı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
HDP tabelasını söküp çöpe attı

SÜLEYMAN GEZİCİ

Iğdır'ın Cumhuriyet Mahallesi'ne elinde kesici aletle gelen şüpheli, pasaj içindeki HDP Iğdır İl Başkanlığı'nın girişindeki tabelayı yerinden söktü.

64df45f286b245286c2c8516

ÇÖPE ATTI

Pasajdaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüpheli beraberinde götürdüğü tabelayı, Rıza Yalçın Caddesi'ndeki bir çöp konteynerine attı. Vatandaşlar tarafından fark edilen tabela, HDP binasına getirilerek yetkililere teslim edildi ve yeniden asıldı.

BASIN AÇIKLAMASI YAPILDI

Olaya ilişkin sosyal medya hesaplarında saldırıyı eleştiren Yeşil Sol parti Iğdır Milletvekili Yılmaz Hun "Gece saatlerinde Iğdır İl Binamıza saldırı olmuştur. Hukukun yok sayıldığı bir ülke de; iktidarın arkasına sığınarak bu tarz provokasyonlar yapmanız, bizi demokrasi mücadelemizden vazgeçirmeyecektir. Baskı, tutuklama ve provokasyonlarınız karşısında asla boyun eğmeyeceğiz" dedi. Olayın ardından yürüyüş yapan Yeşil Sol parti Iğdır üyeleri ve milletvekilleri "Parti binamıza saldıran faşist zihniyete karşı; bugün yürüyüş gerçekleştirip basın açıklamamızı yaptık" şeklinde sosyal medyada paylaşım yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Motosiklet ve otobüs çarpıştı 

Motosiklet ve otobüs çarpıştı