Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Genç Kadına İğrenç Mesajlar Gönderen Sapık Polis Tarafından Gözaltına Alındı

Genç Kadına İğrenç Mesajlar Gönderen Sapık Polis Tarafından Gözaltına Alındı

Ankara'da bir kadın, komşusu tarafından 1 yıldır saplantılı bir şekilde takip edilip tehdit edildiğini iddia ederek sosyal medyadan video paylaşarak yardım istedi. Polis müdahalesi ardından sapık komşu yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Ankara'da yaşayan Perihan Ö., sosyal medyada paylaştığı bir video ile komşusu Muhammed K.'nin kendisini saplantılı bir şekilde takip edip, taciz ve ölüm tehditleri aldığını iddia ederek yardım istedi. 

Perihan Ö.'nün çığlık sesi sosyal medyada yankı buldu. Muhammed K. adlı komşusunun 1 yıldır tehdit ettiğini belirten Perihan Ö., "Beni öldüreceğini, tecavüz edeceğini, sakat bırakacağını söylüyor" dedi. Yaşadığı korku dolu anları anlatan Perihan Ö., artık sokakta dahi güven hissedemediğini dile getirdi.

Sapık2

DAHA ÖNCE DE ŞİKAYET ETMİŞ

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Perihan Ö.'yü koruma altına alırken, şüpheli Muhammed K.'yi de gözaltına aldı. Perihan Ö.'nün ifadesine göre, Muhammed K. daha önce de benzer suçlamalarla polis merkezine şikayet edilmişti ancak tehditler devam etmişti.

Sapık-1

EV HAPSİ CEZASI

Muhammed K., mahkeme tarafından ev hapsine çarptırıldı. Elektronik kelepçe ile takip edilecek olan Muhammed K.'nin, Perihan Ö.'nün oturduğu binaya olan giriş çıkışları güvenlik kameralarınca kaydedilmişti.

Sd-2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur'da Halk Et Satış Noktasına saldırı

Burdur'da Halk Et Satış Noktasına saldırı