Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Gazeteciye Silahlı Saldırı Olayında Yeni Gelişmeler

Gazeteciye Silahlı Saldırı Olayında Yeni Gelişmeler

Geçtiğimiz hafta salı akşamı, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde gazeteci Yaman Kaya, işyerinden ayrıldıktan sonra otomobiliyle evine giderken silahlı saldırıya uğradı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gazeteciye Silahlı Saldırı Olayında Yeni Gelişmeler
MUHABİR: Kamer Durdu

Geçtiğimiz hafta salı akşamı, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde gazeteci Yaman Kaya, işyerinden ayrıldıktan sonra otomobiliyle evine giderken silahlı saldırıya uğradı. Saldırıyı yara almadan atlatan Kaya’nın otomobilinde maddi hasar meydana geldi. Kaya, saldırının ardından emniyette ifade verdi ve suç çetelerini yazdığı için saldırının arkasında bunlardan birinin olduğunu düşündüğünü belirtti.

Soruşturma ve Gözaltına Alınanlar

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla başlatılan çok yönlü soruşturma kapsamında, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri olayla ilgisi olduğu düşünülen 3 kişiyi tespit etti. Şüphelilerden Z.B. ve S.M., olayın ardından kısa süre içinde gözaltına alındı.

Şüphelilerin Durumu

Daha önce savcılık tarafından tutuklanma talebiyle sevk edildikleri mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan iki şüpheli, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın itirazı üzerine Nöbetçi 3. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından tutuklandı. Olayla ilgisi olduğu belirlenen üçüncü şüpheli C.B. de polis ekiplerince gözaltına alındı.

Devam Eden Soruşturma

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmanın titizlikle yürütüldüğünü ve soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında bilgi verileceğini bildirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gece Yarısı Silahlı Saldırı!

Gece Yarısı Silahlı Saldırı!