Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Fatih'te Tramvay Bekleyen Kadının Dalgınlığından Faydalanan Hırsız Yakalandı

Fatih'te Tramvay Bekleyen Kadının Dalgınlığından Faydalanan Hırsız Yakalandı

İstanbul'un Fatih ilçesinde tramvay bekleyen kadının dalgınlığından faydalanan hırsız, elindeki telefonu çalarken güvenlik kamerasına yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

İstanbul'un Fatih ilçesinde tramvay bekleyen bir kadının dikkatsizliğinden faydalanan bir hırsız, elindeki telefonu çalarken güvenlik kamerasına yakalandı. Olay, 16 Şubat'ta sabah saatlerinde Fatih Çemberlitaş tramvay durağında gerçekleşti.

Olayın meydana geldiği 16 Şubat günü saat 07.15 civarında, Fatih Çemberlitaş tramvay durağında yaşanan hırsızlık anı, güvenlik kamerasına yansıdı. Kadının dalgınlığından faydalanan hırsız, aniden elindeki cep telefonunu alarak koşmaya başladı.

Hırsızlık Anı Canlı Yayında

Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda, tramvay bekleyen kadının telefonunun çalınması anı net bir şekilde görüntülendi. Hırsız, aniden yaklaşarak kadının elindeki telefonu alıyor ve hızla kaçmaya başlıyor. Bu anlar, çevrede bulunan vatandaşlar ve turizm ekipleri tarafından da gözlemlendi.

Yakalanan Hırsızın Kimliği Belirlendi

Olayın ardından kısa süreli bir kovalama sonucunda hırsız yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin kimliği A.H. olarak belirlendi. Ayrıca, çalınan cep telefonu da ele geçirildi.

Hırsızlık Şüphelisi Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

Emniyetteki işlemlerin ardından hırsızlık şüphelisi adli makamlara sevk edildi. Ancak, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
S&P'den faiz raporu: Beklenti sabit kaldı

S&P'den faiz raporu: Beklenti sabit kaldı