Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Eski Sevgilisini Tabancayla Yaralayan Şahıs Adliyeye Sevk Edildi

Eski Sevgilisini Tabancayla Yaralayan Şahıs Adliyeye Sevk Edildi

Adana'da bir adam, eski sevgilisini barışmak istemediği için tabancayla ağır yaraladı ve adliyeye sevk edildi. Detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eski Sevgilisini Tabancayla Yaralayan Şahıs Adliyeye Sevk Edildi
KAYNAK: İHA

Adana'da, eski sevgilisini barışmak istemediği için tabancayla boynundan vurarak ağır yaralayan şahıs, adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi 13316 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Cengiz K. (35) kendisinden ayrılan kız arkadaşı Tülay T. (25) ile görüşmek istedi. Tülay T.'yi bulan Cengiz K., kendisiyle yeniden sevgili olmasını talep etti. Ancak genç kız bu talebi kabul etmeyince Cengiz K., tabancayla Tülay T.'yi boynundan vurdu. Cengiz K. yaptığından pişman olarak, ağır yaralanan genç kızı aracına koyup özel bir hastaneye götürdü. Hastanenin polise haber vermesi üzerine şüpheli yakalandı. Emniyete götürülen Cengiz K., eski sevgilisini tabancayı temizlerken vurduğunu öne sürdü. Ancak genç kız ifadesinde, eski sevgilisinin kendisini kasıtlı vurduğunu iddia etti. Şüpheli, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

A W155394 02

A W155394 01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nesrin Ünal’dan Yeni Evlenecek Çiftlere Müjde

Nesrin Ünal’dan Yeni Evlenecek Çiftlere Müjde