Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Esenyurt birbirine girdi! Büyük vurgun

Esenyurt birbirine girdi! Büyük vurgun

Esenyurt'ta Asayiş Büro ekipleri, bir fabrikada gerçekleşen 2 milyon TL değerindeki soygun olayında hırsızları kıskıvrak yakaladı. Operasyon anları güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Esenyurt birbirine girdi! Büyük vurgun
KAYNAK: İHA

Olay, geçtiğimiz Perşembe sabah saatlerinde Esenyurt'un Akçaburgaz Mahallesi'nde bulunan bir süt ürünleri fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir grup hırsız, 34 HJD 251 plakalı hafif ticari araç ile fabrikanın yakınına geldi. Araçtan inerek fabrikaya gizlice giren hırsızlar, içeride bulunan yaklaşık 2 milyon TL değerindeki kaşar peynirlerini araca yüklemeye başladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine, Esenyurt Asayiş Büro Amirliği ekipleri hırsızların kaçmadan yakalanması için olay yerine sevk edildi. Şüpheliler, araçları ile kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından takip edildi. Polisler, aracın önünü keserek hırsızları kıskıvrak yakaladı.

Olayda 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Ardından, hırsızlardan 3'ü çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. Tüm bu operasyon anları, fabrikanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kadınlar üretti belediye destekledi

Kadınlar üretti belediye destekledi