Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Ehliyetsiz sürücü faciaya neden oldu: 1 ölü

Ehliyetsiz sürücü faciaya neden oldu: 1 ölü

Antalya'nın Kumluca ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, ehliyetsiz bir sürücünün kontrolündeki araç, bir kadın sürücüye çarptı. Kadın sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ehliyetsiz sürücü faciaya neden oldu: 1 ölü
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Kumluca ilçesinde meydana gelen trajik bir kaza, bölgede büyük üzüntüye neden oldu. Yeni Mahalle Ahmet Ali Ağa Bulvarı üzerinde gerçekleşen kaza, ehliyetsiz bir sürücünün kontrolündeki aracın bir motosiklet sürücüsüne çarpması sonucu meydana geldi.

A W159149 01

Motosiklet Sürücüsüne Çarpan Ehliyetsiz Sürücü Tutuklandı

Kazanın meydana geldiği saatlerde, S.S. isimli 17 yaşındaki sürücünün yönetimindeki 07 BGP 543 plakalı araç, elektrikli motosiklet sürücüsü Gülistan A.'ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle Gülistan A. asfalta savruldu ve olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlendi.

A W159149 05

Savcılık İncelemesi ve Cenaze İşlemleri

Kazanın ardından olay yerine gelen Cumhuriyet savcısı tarafından yapılan inceleme sonrasında, Gülistan A.'nın cenazesi Kumluca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada, kaza sonrasında gözaltına alınan araç sürücüsü S.S., ifadesi alınmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Yerlikaya duyurdu: Yüz tanıma kamerası sistemi devrede

Bakan Yerlikaya duyurdu: Yüz tanıma kamerası sistemi devrede