Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Genel Manavgat’ta Kaza Zinciri: Ehliyetsiz Kamyonet Sürücüsü Polise Sığındı

Manavgat’ta Kaza Zinciri: Ehliyetsiz Kamyonet Sürücüsü Polise Sığındı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kamyonetin karıştığı zincirleme kazada sürücü, araçlara çarptıktan sonra kaçtı. Polise teslim olan ve ehliyetsiz olduğu belirlenen sürücüye ve kamyonet sahibine toplam 25 bin 954 TL ceza kesildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat’ta Kaza Zinciri: Ehliyetsiz Kamyonet Sürücüsü Polise Sığındı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, bir kamyonet sürücüsü önce otomobile, ardından motosiklete ve son olarak park halindeki bir araca çarptı. Kazanın ardından kalabalıktan korkarak kaçan sürücü, polis merkezine sığındı. Ehliyeti olmadığı tespit edilen sürücüye ve kamyonet sahibine toplam 25 bin 954 TL ceza kesildi.

Olayın Detayları

Kaza, dün Sanayi Mahallesi 2009 Sokak'ta meydana geldi. Cuma A.P.'nin kullandığı 07 BLY 259 plakalı kamyonet, Şahin Şevik yönetimindeki 07 ANL 937 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan kamyonet, Emre Deniz’in sürdüğü 15 HG 588 plakalı motosiklete çarptı. Ardından kamyonet, park halindeki 07 EZP 57 plakalı başka bir araca çarparak durdu. Olay yerinde toplanan kalabalıktan korkan kamyonet sürücüsü, hızla uzaklaştı.

Polis Karakoluna Sığındı

Olayın ardından kaçan Cuma A.P., polis merkezine giderek teslim oldu. Yapılan incelemelerde sürücünün ehliyetinin olmadığı belirlendi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Emre Deniz, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Deniz’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sürücü ve Araç Sahibi Cezalandırıldı

Trafik ekipleri, ehliyetsiz sürücü Cuma A.P.’ye ve kamyonet sahibine ayrı ayrı 12 bin 977’şer TL para cezası uyguladı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Narin Cin*yetinde İkinci İtiraf: 'Amcası 200 Bin TL Para Teklif Etti!'

Narin Cin*yetinde İkinci İtiraf: 'Amcası 200 Bin TL Para Teklif Etti!'