Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Dansözlüğü bırakmasını istedi kabul etmeyince öldürdü

Dansözlüğü bırakmasını istedi kabul etmeyince öldürdü

Sakarya'da Serdivan ilçesindeki bir eğlence mekanında dansözlük yapan Sevda Timur'u vurarak öldüren Ümit D.'nin cinayetinin detaylarına ilişkin yeni gelişmeler yaşandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dansözlüğü bırakmasını istedi kabul etmeyince öldürdü

Sabah saatlerinde Kemalpaşa Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, Ümit D., işi bırakmasını istediği Sevda Timur'a talebine olumsuz yanıt alınca aralarında bir tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek şiddete dönüştü ve Ümit D., tabancayla Timur'u vurarak öldürdü.

Ümit D., cinayetin ardından polis merkezine giderek teslim oldu. Olayla ilgili olarak yapılan soruşturma kapsamında Ümit D.'nin ifadesinde, "İşi bırakmasını istiyordum. Ancak o kabul etmedi. Olay sırasında da alkollü olması nedeniyle ağır konuştu" şeklinde beyanda bulunduğu belirtildi. Polis ekipleri, Ümit D.'nin ifadesi doğrultusunda Timur'un evine giderek cansız bedenini buldu. Sevda Timur'un cenazesi otopsi için morga götürüldü.

Sevda Timur'un daha önceki bir evlilikten bir çocuğu olduğu da belirtilirken, Ümit D. ise adli makamlara sevk edildi. Cinayetin ardındaki detaylar ve soruşturma süreci ilgili makamlar tarafından titizlikle yürütülmeye devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AK Parti'nin Hatay adayları belli oldu

AK Parti'nin Hatay adayları belli oldu