Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Çankırı'da Eşi Tarafından Bıçaklanan Kadın Hayatını Kaybetti

Çankırı'da Eşi Tarafından Bıçaklanan Kadın Hayatını Kaybetti

Çankırı'da dini nikahlı eşi tarafından bıçaklanan ve 27 gün süren tedavi sürecinin ardından yaşamını yitiren Dilek Dikmen, son yolculuğuna uğurlandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Çankırı'da Eşi Tarafından Bıçaklanan Kadın Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Çankırı'da yaşanan trajik olayda, dini nikahlı eşi tarafından bıçaklanan Dilek Dikmen, 27 gün boyunca verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Olay, 18 Eylül tarihinde Abdülhalik Renda Mahallesi Zafer Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 45 yaşındaki Dilek Dikmen ile 49 yaşındaki eşi Aydın Yücedağ arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu esnada Yücedağ, eşini bıçaklayarak ağır yaraladı.

Katil Tutuklandı

Tartışmanın büyümesi sonucu Aydın Yücedağ, Dilek Dikmen'i bıçaklayarak olay yerinden kaçmadı ve kısa sürede polis tarafından gözaltına alındı. Yapılan incelemelerin ardından mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın hemen ardından, sağlık ekipleri ağır yaralı durumda olan Dilek Dikmen'i Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak yapılan ilk müdahalenin ardından, durumu kritik olan Dikmen, tedavi için Ankara'daki bir hastaneye sevk edildi.

Dikmen 27 günlük tedavinin ardından hayatını kaybetti

Tam 27 gün boyunca yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Dilek Dikmen, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Dikmen’in ölümünün ardından otopsi işlemleri tamamlandı ve cenazesi ailesine teslim edildi. Aile büyük bir acı içinde cenazeyi teslim alırken, Çankırı il merkezindeki Sultan Süleyman Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze töreni Sultan Süleyman Camii'nde yapıldı

Dilek Dikmen için düzenlenen cenaze töreni, Sultan Süleyman Camii'nde öğle namazının ardından gerçekleştirildi. Cenaze namazını müteakiben, Dikmen'in cenazesi, aile mezarlığında toprağa verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özgür Özel cezaevinde Selahattin Demirtaş'ı ziyaret edecek

Özgür Özel cezaevinde Selahattin Demirtaş'ı ziyaret edecek