Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa'da gazeteci Yaman Kaya silahlı saldırıya uğradı!

Bursa'da gazeteci Yaman Kaya silahlı saldırıya uğradı!

Bursa'da, yerel bir gazetenin genel yayın yönetmeni olan gazeteci Yaman Kaya, otomobiliyle seyir halindeyken kimliği henüz belirlenemeyen bir saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğradı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa'da gazeteci Yaman Kaya silahlı saldırıya uğradı!
KAYNAK: İHA

Bursa'da yerel bir gazetenin genel yayın yönetmeni olan gazeteci Yaman Kaya, otomobiliyle seyir halindeyken kimliği henüz belirlenemeyen bir saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Olay, merkez Nilüfer ilçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Mesai bitiminde evine gitmekte olan Kaya, otomobiliyle seyir halindeyken saldırıya uğradı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Saldırı sonucunda yara almadan kurtulan Kaya'nın aracında maddi hasar meydana geldi. Gazeteci Kaya, saldırıyı düzenleyenin kim olduğunu ve neden saldırıya uğradığını bilmediğini ifade etti. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kaya, saldırıya uğradığını duyurarak, sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti ve "Yılmayacağım" dedi. Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı, saldırıyı kınayarak, meslektaşlarının takipçisi olacaklarını ifade etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

AW075944_01

AW075944_02

AW075944_04

AW075944_03

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Serik'te büyük yangın

Serik'te büyük yangın