Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bir Türk Suriyeli tarafından katledildi

Bir Türk Suriyeli tarafından katledildi

Esenyurt'ta çocukların arasında başlayan bir kavga, ailelerin de karıştığı üzücü bir olayla sonuçlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bir Türk Suriyeli tarafından katledildi
KAYNAK: İHA

Bu olayda, Suriyeli bir Türk vatandaşı olan A.H., tartışmanın büyümesi sonucu N.T.'yi bıçaklayarak öldürdü. Polis olay yerine hızla ulaştı ve saldırgan olan A.H.ı kısa sürede yakaladı.

Olay, Bağlarçeşme Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde gerçekleşti. Sokakta oynayan çocuklar arasında çıkan bir kavga, N.T.'nin çocuklara müdahale etmeye çalışmasıyla daha da büyüdü. Bu sırada, Suriyeli bir çocuğun babası olan A.H., evden aldığı bıçakla dışarı çıkarak N.T. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın giderek şiddetlenmesi sonucu, A.H. N.T.'yi kalbinden bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak N.T. tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından A.H. kaçmaya çalışsa da, polis ekipleri tarafından yakalandı. Saldırının ardından, A.H.'nin evinin önünde toplanan bir kalabalık, güvenlik endişeleri nedeniyle çevik kuvvet ekipleri tarafından dağıtıldı.

İstanbul Valiliği, bu üzücü olayla ilgili yazılı bir açıklama yaparak hayatını kaybeden N.T.'ye Allah'tan rahmet diledi ve A.H.'nin yakalandığını bildirdi.

esenyurt3344

esenyurt12

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'de 350 metrelik dev Türk bayrağı ile kurtuluş yürüyüşü

İzmir'de 350 metrelik dev Türk bayrağı ile kurtuluş yürüyüşü