Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bakan Yerlikaya Sarallar suç örgütünün çökertildiğini açıkladı

Bakan Yerlikaya Sarallar suç örgütünün çökertildiğini açıkladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlarda, liderliğini Özgür Saral'ın yaptığı ve "Sarallar" grubu olarak bilinen suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya'nın açıklamasına göre, operasyonlar kapsamında aralarında örgüt liderinin de bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bakan Yerlikaya Sarallar suç örgütünün çökertildiğini açıkladı
MUHABİR: NİHAT SARAÇ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen operasyonlar çerçevesinde, liderliğini Özgür Saral'ın üstlendiği 'Sarallar' suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

Bakan Yerlikaya, "X" sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "İstanbul'da gerçekleştirilen Kafes Operasyonları kapsamında, Özgür Saral liderliğinde faaliyet gösteren ve 'Sarallar' olarak bilinen organize suç örgütü başarılı bir operasyonla çökertildi. Operasyon sonucunda örgüt lideri dahil 24 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da faaliyet gösteren, kökeni Trabzon'un Of ilçesine dayanan Sarallar suç örgütü, 2021 yılı verilerine göre yüzlerce silahlı üyeye sahip. Türkiye'nin en büyük suç örgütleri arasında yer alan bu örgüt, güvenlik birimlerinin dikkatini çeken önemli bir yapıya sahip.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Grup Toplantısı'nda konuşuyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Grup Toplantısı'nda konuşuyor