Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bahçelievler Devlet Hastanesi önünde silahlı saldırı

Bahçelievler Devlet Hastanesi önünde silahlı saldırı

Bahçelievler Devlet Hastanesi'nin acil bölümünde gerçekleşen silahlı saldırıda, 1 polis, 1 jandarma, 1 güvenlik görevlisi ve 2 hasta yakını yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bahçelievler Devlet Hastanesi önünde silahlı saldırı
KAYNAK: İHA

Bahçelievler Devlet Hastanesi’nin acil bölümü önünde, kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce düzenlenen silahlı saldırı sonucunda 5 kişi yaralandı. Gece yarısı saat 02.30 sularında gerçekleşen saldırıda, hastane önüne araçla gelen bir grup saldırgan, hastane acil girişi önünde ateş açtı. Saldırıda 1 hastane polisi, 1 jandarma, 1 güvenlik görevlisi ve 2 hasta yakını kurşunların hedefi oldu.

Saldırı sonrası büyük panik

Saldırının ardından hastanede büyük bir panik yaşandı. Kurşunlar, hastanenin camlarına, acil girişinde bekleyen ambulansa ve park halindeki bir araca isabet etti. Hasta ve sağlık personeli, saldırı anında büyük korku yaşadı. Olayın ardından saldırganlar, araçlarına binerek hızla olay yerinden kaçtı.

Polis ekipleri olay yerine sevk edildi

Olayın hemen ardından, polis özel harekat ve asayiş şube ekipleri hastaneye sevk edildi. Güvenlik güçleri, olayın yaşandığı bölgeyi güvenlik çemberine alarak geniş çaplı bir inceleme başlattı.

İstanbul Valiliği'nden Olayla İlgili Açıklama Geldi

İstanbul Valiliği, Bahçelievler Devlet Hastanesi'nde dün gece yaşanan silahlı saldırıya ilişkin bir açıklama yaptı. Valilik yaptığı açıklamada, "31.08.2024 Cumartesi günü saat 02.50 sıralarında Bahçelievler Devlet Hastanesi önünde bekleyenlere yönelik silahlı saldırı gerçekleştirilmiştir. Olay yerine araçla gelen saldırganların açtığı ateşte biri polis memuru, biri jandarma personeli, biri özel güvenlik personeli, ikisi de sivil vatandaş olmak üzere 5 kişi yaralanmıştır. Yaralılar tedavi altına alınırken hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Saldırganlar olay yerinden geldikleri araçla kaçarken, saldırıda kullanılan araç, Yenibosna’da terk edilmiş halde bulunmuştur. Şahısların yakalanması için başlatılan geniş çaplı soruşturma devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Isparta- Antalya karayolunda otomobil ikiye bölündü: 7 yaralı

Isparta- Antalya karayolunda otomobil ikiye bölündü: 7 yaralı