Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bağcılar'da 13 Yaşındaki Ortaokul Öğrencisi Arkadaşını Bıçakladı

Bağcılar'da 13 Yaşındaki Ortaokul Öğrencisi Arkadaşını Bıçakladı

Bağcılar'da yaşanan olayda 13 yaşındaki bir ortaokul öğrencisi, arkadaşını kar maskesi takarak bıçakladı. Anne ve diğer aileler, olayın bilinçli olduğunu ve adaletin yerini bulmasını talep ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Bağcılar Kazım Karabekir mahallesinde yaşanan üzücü bir olayda, ortaokul öğrencisi olan 13 yaşındaki bir çocuk, takip ettiği arkadaşını kar maskesi takarak evinin önünde bıçakladı. Olayın ardından yaralı olarak eve çıkan çocuk, ailesi tarafından hemen hastaneye kaldırıldı.

Olayın perde arkasında, okulda oyun oynayan H.Ç.Ç isimli çocuğun, arkadaşı R.U.Y. ile yaşadığı bir tartışma yer alıyor. Tartışma, diğer arkadaşların araya girmesiyle büyümeden son buldu.

Sokakta Saldırı

İki gün sonra olayın gerçekleştiği sokakta, H.Ç.Ç., okul çıkışında R.U.Y.'yi takip etti. Kar maskesi takarak arkadaşını evinin önünde bacağından bıçakladıktan sonra kaçtı. Kanlar içinde eve çıkan R.U.Y., yakınları tarafından hemen hastaneye götürüldü.

Anne: Bilinçli Bir Saldırı

Olayın şokunu yaşayan anne Nuray Yılmaz, yaşananların bilinçli bir şekilde gerçekleştiğini belirtti. Yılmaz, çocuğun daha önce de sınıfa gelerek sataştığını ve damat oyunu adı verilen bir oyunda dövüldüğünü ifade etti. Bu kez ise kar maskesi takarak arkadan bıçaklandığını söyledi ve adaletin yerini bulmasını istedi.

Endişeli Aileler

Yaşanan olay nedeniyle çok üzgün olduklarını belirten aileler, çocuğun ceza almasını talep ediyor. Yılmaz, çocuğun yaşının küçük olmasına rağmen bu tür bir şiddet eylemini gerçekleştirmesinin gelecekte daha büyük sorunlara yol açabileceğini vurguladı. Ayrıca, çocuğun daha önce disiplin cezası aldığını ve ailesinin bu konuda iletişime geçmediğini dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy yeni atanan müdürlerle görüştü

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy yeni atanan müdürlerle görüştü