Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Baba gözyaşları Antalya'yı sarstı: 'Ciğerparem gitti sarılamadan kayboldu!'

Baba gözyaşları Antalya'yı sarstı: 'Ciğerparem gitti sarılamadan kayboldu!'

Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Bölümü 1. sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas, 8 gündür kayıp. Merve'nin bulunması için yapılan arama çalışmaları devam ederken, baba Osman Elmas duygusal bir açıklama yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Akdeniz Üniversitesi'nde eğitim almak için İstanbul'dan Antalya'ya gelen Merve'nin son olarak Muratpaşa ilçesindeki Düden Park'ta bir işletmenin kameralarına takıldığı belirlendi. Şelale açıklarında gerçekleştirilen arama çalışmalarına Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz polisi ekipleri de katılıyor.

Baba Osman Elmas, kızının 4 Ocak Perşembe günü KYK yurdundan ayrıldığını, ancak kendilerine 5 Ocak'ta haber geldiğini belirtti. Merve'nin izin almadan kaybolduğunu ve daha önce hiç izin kullanmadığını ifade eden baba, endişe ve panikle karakola başvurduklarını söyledi. Kamera görüntülerinde en son Barınaklar Bulvarı'nda izlerine rastlandığını belirten baba Elmas, şu ana kadar bir haber alamadıklarını dile getirdi.

A W117554 03

Baba Elmas, kızının geride bir not bırakmadığını, kişisel eşyalarını almadığını ve telefonunun da yanlarında olmadığını paylaştı. Kızının başarılı bir öğrenci olduğunu ve Antalya'ya gelmek isteğiyle ailesinin desteğini aldığını söyleyen baba, herhangi bir şüphelerinin olmadığını vurguladı.

Duygusal bir çağrıda bulunan baba Osman Elmas, kızının bulunması için yapılan arama çalışmalarına destek istedi. Kızının son görüldüğü yerdeki işletmelerden 4 Ocak saat 12.00'dan 5 Ocak saat 03.00'e kadar olan güvenlik kamerası görüntülerini talep etti. Baba, kızını özlemle anarak, "Ciğerparem gitti benim, keşke bir kere ona sarılsaydım. Bir kere görmek isterdim, hayatta ise ne olursa bizi duysun. Herkes çok üzgün, senin için kurban kestim. Allah rızası için bize bir haber ver. Çok acı yaşıyoruz, kardeşin uyku uyumuyor" dedi.

A W117554 01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
44 yıl haksız yere hapis yatmıştı! 25 milyon dolar tazminat!

44 yıl haksız yere hapis yatmıştı! 25 milyon dolar tazminat!