Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya’da Ölen Rus Kadınla İlgili Gelişme

Antalya’da Ölen Rus Kadınla İlgili Gelişme

Antalya’nın Kemer ilçesinde tatil için bulunan ve otelden dağlık bölgeye giden Rus uyruklu Nadezhda Iarygina’nın kaybolduktan sonra yapılan aramalar sonucunda cansız bedeni bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Ölen Rus Kadınla İlgili Gelişme
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Kemer ilçesinde tatil için bulunan ve otelden dağlık bölgeye giden Rus uyruklu Nadezhda Iarygina’nın kaybolduktan sonra yapılan aramalar sonucunda cansız bedeni bulundu. Emniyet yetkilileri, Iarygina’nın cesedinin yanında ve otel odasında boş uyku hapı kutuları buldu.

Emniyetten Açıklama

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 8 Ocak günü saat 12.00’de otelden çıkış yapması gereken Iarygina’ya otel yetkilileri tarafından ulaşılamaması üzerine gerekli araştırmanın başlatıldığı belirtildi. Ayrıca, 4 Ocak günü tek başına Çalış Tepesi istikametine doğru yürüdüğü bilgisi edinilince AFAD ekipleriyle birlikte arama çalışmalarının başlatıldığı ifade edildi.

A W119252 01

Buluntu Detayları

Açıklamanın devamında, '12.01.2024 günü sırt üstü yatar vaziyette, parası, gözlüğü ve sigarası gibi kişisel eşyaları ile birlikte boş uyku hapı kutuları, kokusundan içinde alkol olduğu değerlendirilen pet şişeler yanında, iç çamaşırlarının yerinde, beden bütünlüğü mevcut halde ölü olarak bulunmuş, şüpheli bir duruma rastlanılmadığı görülmüştür. Ayrıca şahsın odasında yapılan araştırmada da boş uyku hapı kutusu bulunmuştur. Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda adli tahkikata başlanılmıştır' ifadelerine yer verildi.

Kayıp İlanları Kaldırıldı

Öte yandan, ilçenin farklı noktalarına daha önce asılan kayıp ilanlarının Nadezhda Iarygina’nın ölümünden sonra kaldırıldığı gözlendi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ndeki Güvenlik Zirvesi sona erdi

Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ndeki Güvenlik Zirvesi sona erdi