Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya'da motosiklet kazasında küçük kızın polisten ilginç isteği

Antalya'da motosiklet kazasında küçük kızın polisten ilginç isteği

Antalya'da Gazipaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Aşık Veysel Caddesi'nden seyir halinde olan Nuri K. yönetimindeki motosiklet ile Emine N.Ü. (13) tarafından kullanılan motosiklet çarpıştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Olay, Gazi Mahallesi Fahri Leylek Caddesi 1. Sokak'ta gerçekleşti. Çevredeki vatandaşların hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesi üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada, çarpışan motosikletlerin sürücüleri ve 07 BGU 301 plakalı motosiklette yolcu olarak bulunan Necmiye Y.Ü. (13) yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra, ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kaza sonrasında, 13 yaşındaki motosiklet sürücüsü Emine ile polis arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Polis, kazanın nasıl gerçekleştiğini sormak için Emine'ye yaklaştığında, kız çocuğu gözyaşları içinde "Ceza yazmayın lütfen" diye yalvardı. Trafik polisi, sakinleştirmek amacıyla "Merak etme, ceza yazmayacağım" yanıtını verdi.

Olayın ardından yapılan incelemelerde, 07 BGU 301 plakalı motosikletin 13 yaşındaki sürücüsü Emine N.Ü.'nün yaşı nedeniyle motosikletin ruhsat sahibine 8 bin 500 TL, ayrıca 07 BAP 606 plakalı motosikletin ehliyetsiz sürücüsü Nuri K.'ye de 8 bin 500 TL olmak üzere toplamda 17 bin lira ceza uygulandığı belirlendi.

AW053737_09

AW053737_01

AW053737_08

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zam ve vergiler lokantacıların belini büktü

Zam ve vergiler lokantacıların belini büktü