Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya'da Huzurevi Cinayeti Zanlısının Söyledikleri Kan Dondurdu

Antalya'da Huzurevi Cinayeti Zanlısının Söyledikleri Kan Dondurdu

Gazetemiz Akdeniz Gerçek'in gündeme taşıdığı Antalya Büyükşehir Belediyesi Halil Akyüz Huzurevi’nde ki katliam tüm ülkeyi şoke etti. İşte o detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Huzurevi Cinayeti Zanlısının Söyledikleri Kan Dondurdu
KAYNAK: İHA

Antalya’da bir huzurevinde yaşanan trajik olay, tüm ülkeyi şoke etti. Yaklaşık 4,5 yıldır huzurevinde kalan İzzettin Süğüt (65), husumetli olduğu öne sürülen iki kişiyi meyve bıçağıyla öldürdü ve bir kişiyi ağır yaraladı. Olayın ardından Süğüt, adliyeye sevk edildi.

Olayın Detayları

Olay, Döşemealtı ilçesindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi Halil Akyüz Huzurevi’nde gece 01.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Süğüt, huzurevi sakinlerinden Selçuk Goncegül’e (73) uyuduğu sırada meyve bıçağıyla saldırdı. Ardından olayı duyup gelen Ali Serdar Batır (66) ve Ahmet Özdemirel’i de (74) bıçakladı. Olay sonrası Süğüt, yangın merdiveninden kaçtı.

Zanlının Yakalanması

Olayın ardından huzurevi görevlileri durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, Goncegül ve Batır’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı Özdemirel ise ambulansla hastaneye götürüldü. Polis ekipleri, kaçan Süğüt’ü kısa sürede yakaladı ve gözaltına aldı.

Zanlının İfadesi ve Adliyeye Sevki

Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından ifadesi alınan Süğüt, huzurevi müdürüyle yaşadığı sıkıntıları ve olay gecesi yaşananları anlattı. Süğüt, adliyeye sevk edilmek üzere sağlık kontrolüne getirildiğinde gazetecilerin “Neden öldürdün” sorusuna, “Git müdüre söyle. O müdür öldürdü ben değil. Beni bu hale getiren huzurevi müdürüne söyle” yanıtını verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Elazığspor'un 3 puanı kesinleşti

Elazığspor'un 3 puanı kesinleşti