Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Alkollü kuzenlerin kırmızı ışık kazası: 3 ağır yaralı

Alkollü kuzenlerin kırmızı ışık kazası: 3 ağır yaralı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde arkadaşlarının düğününden evlerine dönen kuzenler kırmızı ışıkta duran otomobile arkadan çarptı. Feci kazada 3 kişi yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alkollü kuzenlerin kırmızı ışık kazası: 3 ağır yaralı
KAYNAK: İHA

Sarhoş kuzenler, düğün sonrası feci bir kaza yaptı: 3 kişi ağır yaralandı

Kazada sıkışan yaralılar, vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, aynı yönde seyir halindeki iki araç kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen ciddi bir kazada 3 kişi yaralandı. Kazada yaralanan kişiler, aynı aracı kullanan ve ağır yaralanan kuzenlerdi ve bir arkadaşlarının düğününden eve dönüyorlardı.

Kaza, Manavgat-Alanya D-400 Karayolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Hüseyin Burak A. tarafından kullanılan 07 BEN 866 plakalı araç, Aksaz ışıklı kavşağında kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobile, Hüseyin Kerem A. tarafından kullanılan 07 LN 051 plakalı araçla aynı yönde seyir halindeyken arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle araç, kavşak içerisinde savruldu ve Hüseyin Burak A. araçta sıkıştı. Araçta yolcu olarak bulunan Fırat T. ve Hüseyin Kerem A. da kaza sonucu sıkıştı. Sürücüler ve yolcular, vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikede olduğu bildirildi.

Düğün sonrası dönüş yolundaydılar Kaza yapan araçların sürücülerinin kuzen oldukları ve bir arkadaşlarının düğününden dönüşte kaza yaptıkları belirlendi.

Ayrıca, kaza sonrası hastanede yapılan alkol testlerinde her iki sürücünün de alkollü oldukları tespit edildi. Hüseyin Burak A., daha önce iki kez alkollü araç kullanmaktan ceza almıştı ve bu nedenle ehliyetine 2025 yılına kadar el konuldu. Hüseyin Kerem A.'nın ehliyetine de 6 ay süreyle el konuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Anayasa Mahkemesi'nden 'Can Dündar' kararı!

Anayasa Mahkemesi'nden 'Can Dündar' kararı!