Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Alanya’da Polis Kovalamacası: Kaçan Sürücüye Ceza

Alanya’da Polis Kovalamacası: Kaçan Sürücüye Ceza

Antalya’nın Alanya ilçesinde, polisin ‘dur’ ihtarına uymayan bir kamyonet sürücüsü, dakikalar süren bir kovalamacanın ardından yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya’da Polis Kovalamacası: Kaçan Sürücüye Ceza
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Alanya ilçesinde, polisin ‘dur’ ihtarına uymayan bir kamyonet sürücüsü, dakikalar süren bir kovalamacanın ardından yakalandı. Sürücünün ehliyeti iptal edildi ve aracına el konuldu. Ayrıca, sürücüye 80 bin lira para cezası kesildi.

Olayın Detayları

Olay, saat 20.30 sıralarında Saray Mahallesi’nde gerçekleşti. Onur Y. yönetimindeki 07 E 5798 plakalı Hyundai marka kamyonet, polis ekiplerinin uygulama noktasında ‘dur’ ihtarına uymadı ve hızla yoluna devam etti. Polis ekipleri, çok sayıda araçla kamyonetin peşine düştü ve anonslarla durdurmaya çalıştı.

Kovalamacanın Sonu

Polis ekiplerinin kovalamacası sonucunda kamyonet durduruldu ve sürücüsü Onur Y. yakalandı. Daha önce drift yapmak ve alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyeti alınan Onur Y.'nin ehliyeti, bu olay sonrasında kalıcı olarak iptal edildi. Ayrıca, sürücünün aracına el konuldu ve kendisine 80 bin lira para cezası kesildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Falezlerden Düşen Genç Kadının Feryadı Etrafı İnletti

Antalya’da Falezlerden Düşen Genç Kadının Feryadı Etrafı İnletti