Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Alanya’da feci kaza: Motosiklet kazasında 1 ölü 1 ağır yaralı

Alanya’da feci kaza: Motosiklet kazasında 1 ölü 1 ağır yaralı

Alanya'nın Kızlar Pınarı Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, diğer bir kişi ise ağır yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosikletin yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Kaza anında yaralanan motosiklet sürücüsü ise hastanede tedavi altına alındı.

Kaza Anı:

Kazanın yaşandığı yer olan Kızlar Pınarı Mahallesi Zamanoğlu Caddesi'nde, saat 19.30 sıralarında olay meydana geldi. İddialara göre, 61 yaşındaki Kıymet Akyol isimli kadın, refüjdeki kırık tellerin arasından karşıya geçmeye çalışırken, Antalya istikametine seyir halinde olan A. T. (20) yönetimindeki 35 BUL 281 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 4 metre sürüklenen Kıymet Akyol ve motosiklet sürücüsü A. T. ağır yaralandı.

Olayın İhbarı ve İnceleme:

Olayın ardından, 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Yapılan incelemede, Kıymet Akyol'un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı motosiklet sürücüsü A. T. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Olayın Tanıklığı:

Kazanın yaşandığı bölgede yaşayan Ali Akıllı isimli bir vatandaş, caddenin altında geçitler olduğunu ancak insanların korktukları için bunları kullanmadıklarını belirtti. Ayrıca, yaşadığı mahallede benzer kazaların sıklıkla yaşandığını ve yetkililerden önlem alınmasını talep etti. Akıllı, "Burada çok can gitti. Buranın çaresine bakılmasını istiyoruz artık. Mahalle sakini olarak bu işten bıktık. 400 metre ilerde hemen alt geçit var. Fakat yetkililerden buraya üst geçit yapılmasını rica ediyoruz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dini nikahlı eşini ve 2 kızını öldüren şahıs tutuklandı

Dini nikahlı eşini ve 2 kızını öldüren şahıs tutuklandı