Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adnan Oktar Davasında Firari Sanıklar Yakalandı

Adnan Oktar Davasında Firari Sanıklar Yakalandı

Adnan Oktar sil*hlı suç örg*tü davasında hüküm giyen ve firari olan Kemal Ayaz ile Emre Kutlu, Yunanistan’a kaçmaya çalışırken yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adnan Oktar Davasında Firari Sanıklar Yakalandı
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından hüküm giyen firari sanıklar Kemal Ayaz ve Emre Kutlu'nun da aralarında bulunduğu 4 kişinin yasa dışı yollardan Yunanistan'a kaçmaya çalıştığı tespit edildi. Uzunköprü hudut sahasında yapılan operasyon sonucunda şüpheliler yurt dışına çıkmaya çalışırken yakalandı.

Adnan Oktar Davasında Firari Sanıklar Yakalandı

Kemal Ayaz ve Emre Kutlu, haklarında yurt dışına çıkış yasağı bulunması nedeniyle gözaltına alındı. Çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Ne Olmuştu?

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik yeniden görülen davada İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi, Adnan Oktar'ı 'örg*t yöneticiliği', 'cins*l ist*smar', 'eğitim hakkının engellenmesi', 'eziyet', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak' ve 'kişisel verilerin kaydedilmesi' suçlarından toplam 891 yıl hapis cezasına çarptırmıştı. Oktar, diğer sanıkların suçlarından da sorumlu tutularak toplamda 8 bin 658 yıl hapis cezasına mahkum edilmişti.

Aynı davada firari sanıklardan Kemal Ayaz 'nitelikli cins*l s*ldırı' suçundan 50 yıl 6 ay, Emre Kutlu ise aynı suçtan 39 yıl 8 ay 7 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hukukçu Çetin Yetkin Hayatını Kaybetti Çetin Yetkin Kimdir?

Hukukçu Çetin Yetkin Hayatını Kaybetti Çetin Yetkin Kimdir?