Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adana'da 7 yaşındaki çocuk okulda zincirle darp edildi

Adana'da 7 yaşındaki çocuk okulda zincirle darp edildi

Adana'da Yeşilbağlar İlkokulu'nda meydana gelen üzücü bir olayda, 7 yaşındaki Onur Buğdaycı, okulda yaşıtı bir arkadaşı tarafından zincirle darp edildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da 7 yaşındaki çocuk okulda zincirle darp edildi
KAYNAK: İHA

Olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Koza Mahallesi'nde gerçekleşti. İddialara göre, Onur, bir Pazartesi günü babası Mehmet Ali Buğdaycı'ya, "Baba beni okulda dövüyorlar" dedi. Baba, oğlunun arkadaşlarıyla şaka yaptığını düşünerek bu söylemi ciddiye almadı. Ancak birkaç gün sonra, Onur okuldan eve ağlayarak döndü ve babasına yaşadıklarını anlattı. Bunun üzerine baba, olayı ciddiye alarak oğlunu bir gün sonra okula götürdü ve durumu takip etti.

Teneffüs sırasında oğlunu darp eden çocukları fark eden baba hemen müdahale etti ve öğretmenlere haber verdi. Ayrıca bir öğretmen, saldırgan çocuğun çantasında bir zincir buldu. Okul müdürü ve öğretmenler, darp edilen çocuklar hakkında inceleme başlattılar.

Baba Mehmet Ali Buğdaycı, oğlunun yaşadığı travmayı anlatırken, "Yaklaşık bir hafta önce çocuğum bana geldi ve 'Baba beni dövüyorlar' dedi. İlk başta bu durumu ciddiye almadım ve çocukların kendi aralarında sorun yaşamış olabileceğini düşündüm. Ancak oğlum birkaç kez daha aynı şeyi söylediğinde, durumu öğretmenine aktardım. Bir gün sonra oğlumu okula gönderdim, ancak okula gitmek istemediğini ve zincirle dövüldüğünü söyledi. Hemen okula gidip saldırgan çocuğu buldum, o sırada çantasından zinciri çıkarıp atmaya çalışıyordu ve bir öğretmen tarafından yakalandı. Öğretmen arkadaşlarımız da yardımcı oldular" dedi.

Buğdaycı, oğlunun artık okula gitmek istemediğini ifade ederek diğer velilere seslendi ve çocuklarını dinlemeleri ve okullarını yakından takip etmeleri gerektiğini vurguladı.

Küçük Onur, zincirle dayak yediğinde çok korktuğunu belirterek, "Okulda zil çaldıktan sonra yukarı çıkarken beni iteklediler ve zincirle dövdüler. Zincirle ayağıma ve belime vurdular. Çok korktum. Okula gitmek istiyorum, ama başka bir okula gitmek istiyorum. Büyüyünce polis olmak istiyorum" dedi. Bu olay, okullardaki güvenlik ve çocukların eğitim ortamındaki güvende olmaları konusundaki önemli bir meseleyi gündeme getirmektedir.

AW057121_05AW057121_04AW057121_03AW057121_02

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KPSS 2023/6 tercih sonuçları açıklandı

KPSS 2023/6 tercih sonuçları açıklandı