Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş 7 yaşındaki çocuk evinde ölü bulundu! İşte olayın detayları

7 yaşındaki çocuk evinde ölü bulundu! İşte olayın detayları

Fatih ilçesinde annesi ile birlikte yaşayan 7 yaşındaki bir çocuk, evde ölü olarak bulundu. Olay, Şehremini Mahallesi Büyük Saray Meydanı Caddesi'nde bulunan bir apartmanda gerçekleşti. Apartman sakinleri, bir daireden gelen kötü kokuları fark ederek durumu polise bildirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
7 yaşındaki çocuk evinde ölü bulundu! İşte olayın detayları

Fatih'te yaşanan 7 yaşındaki Servet Nabıev'in ölümü olayına ilişkin detaylar ortaya çıktı. Cuma akşamı meydana gelen olayda, Özbekistan uyruklu çocuğun annesi ve kardeşleriyle birlikte yaşadığı evde ölü bulunmasıyla ilgili bilgilere göre, çocuğun 19 yaşındaki ablası Mehribonu Nabıev ile kavga ettiği ve aldığı darbelerin ardından halsizleşip kusmaya başladığı belirlendi. Minik çocuğun annesi Nilufar ve ablası Mehribonu tarafından durumu fark edilmesi üzerine sağlık ekiplerine haber verildi. Ancak, olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, çocuğun hayatını kaybettiğini tespit etti. Cenaze adli tıp kurumu morguna gönderilirken, anne Nilufar adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, abla Mehribonu tutuklanarak cezaevine gönderildi. Evde yaşayan diğer küçük 2 çocuk ise Çocuk Esirgeme Kurumuna teslim edildi.

Ne olmuştu? 

Fatih ilçesinde annesi ile birlikte yaşayan 7 yaşındaki bir çocuk, evde ölü olarak bulunmuştu. Olay, Şehremini Mahallesi Büyük Saray Meydanı Caddesi'nde bulunan bir apartmanda gerçekleşti. Apartman sakinleri, bir daireden gelen kötü kokuları fark ederek durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, eve girdiklerinde 7 yaşındaki Servet Nabıev'in cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından çocuğun annesi, eve geldiğinde çocuğun durumunu fark etmediği iddia edildi. Servet Nabıev'in ölü bulunduğu dairede detaylı inceleme yapan olay yeri inceleme ekipleri, çocuğun cansız bedenini Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Anne ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülmüştü Polis ekipleri, çocuğun ölüm nedenini belirlemek amacıyla detaylı bir inceleme başlattı. Apartman sakinleri ise çocuğun bakımsızlık nedeniyle öldüğüne dair iddialarda bulunmuştu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

odj,

AW079498_02

AW079498_01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akaryakıtta zam sonrası güncel fiyatlar belli oldu! Araç sahipleri dikkat

Akaryakıtta zam sonrası güncel fiyatlar belli oldu! Araç sahipleri dikkat