Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş 34 Katlı Siteden Çıkan Yangında 8 Kişi Kurtarıldı

34 Katlı Siteden Çıkan Yangında 8 Kişi Kurtarıldı

Esenyurt'ta bulunan 34 katlı bir sitede meydana gelen yangın faciasında, site sakinleri büyük bir tehlike ile karşı karşıya kaldı. Yangının etkisiyle camlarda mahsur kalan insanlar saatlerce kurtarılmayı bekledi. 4 yaşındaki bir çocuk ve 6 aylık bir bebek de dahil olmak üzere 8 kişi, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sayesinde kurtarılabildi. Olay, bölgede büyük bir endişe ve panik yarattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
34 Katlı Siteden Çıkan Yangında 8 Kişi Kurtarıldı
KAYNAK:   İHA

Esenyurt Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı'ndaki Fi Tower sitesinde bulunan giriş katındaki elektrik panosunda meydana gelen yangın korku dolu anlar yaşattı. Elektrik kablolarından yükselen dumanlar, binayı sarmış durumda.

Olayın İlk Anları

Alt katta oturanlar, kendi çabalarıyla hızla binayı terk ederken, üst katlardaki sakinler yoğun duman nedeniyle evlerinde mahsur kaldılar. Yaşanan panik ve kargaşa içerisinde olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Kurtarma Çalışmaları

Üst katlardaki dumandan etkilenen ve evlerinde mahsur kalan vatandaşlar, saatlerce kurtarılmayı beklediler. İtfaiye ekipleri cesur bir operasyonla, aralarında 4 yaşındaki bir çocuk ve 6 aylık bir bebeğin de bulunduğu 8 kişiyi merdiven aracılığıyla güvenli bir şekilde kurtardı.

Yaralılar Hastaneye Sevk Edildi

Dumandan etkilenenler, Fi Tower sitesinin hemen karşısında bulunan özel bir hastaneye götürülerek gerekli müdahaleleri aldılar. İtfaiye ekipleri ise olay yerindeki çalışmalarına devam etmekteler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana Aladağ'tan yamaçtan kopan kaya eve düştü

Adana Aladağ'tan yamaçtan kopan kaya eve düştü