Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş 3 gündür kayıp olan adam ölü bulundu

3 gündür kayıp olan adam ölü bulundu

Bursa'da 3 gündür kayıp olan Furkan Kocabaş ölü bulundu. Mahalle sakinleri, barakadan gelen silah sesini duyarak durumu hemen 112 Acil Servisi'ne bildirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
3 gündür kayıp olan adam ölü bulundu
KAYNAK: İHA

Bursa'da 3 gündür kayıp olan Furkan Kocabaş'ın ölümü, merkez Nilüfer ilçesi Tahtalı Mahallesi Nar Sokak'ta bulunan bir barakada şüpheli bir şekilde gerçekleşti. Olay, gece saat 00.15 sularında meydana gel Mahalle sakinleri, barakadan gelen silah sesini duyarak durumu hemen 112 Acil Servisi'ne bildirdi.di.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri barakada yapılan ilk kontrollerde genç bir erkeğin başından vurulmuş bir halde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda, cansız bedenin 3 gündür kayıp olan Furkan Kocabaş'a (23) ait olduğu tespit edildi. Olay yerinde silah bulunmazken, Furkan Kocabaş'ın 23 Kasım tarihinde kaybolduğu öğrenildi. Kocabaş'ın cansız bedeni, otopsi işlemleri için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, olayın şüpheli bir şekilde gerçekleşmesi nedeniyle soruşturma başlattı. Gencin ölümüyle ilgili detayların ortaya çıkması için polis, olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı.

kayıp-1

kayıpp

kayıb

artık ölü

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kamu çalışanları dikkat! Doğum sonrası yarı zamanlı çalışma hakkı kazandı

Kamu çalışanları dikkat! Doğum sonrası yarı zamanlı çalışma hakkı kazandı