Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş 14 Yaşındaki Kız Babasının İşkence ve C*nsel İstismarını İtiraf Etti

14 Yaşındaki Kız Babasının İşkence ve C*nsel İstismarını İtiraf Etti

Sosyal medya üzerinden videolu paylaşım yapan 14 yaşındaki S.Ö., babası H. Ö. tarafından cinsel istismara uğradığını ve şiddet gördüğünü iddia etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
14 Yaşındaki Kız Babasının İşkence ve C*nsel İstismarını İtiraf Etti
MUHABİR: Kamer Durdu

14 yaşındaki S.Ö., babası H.Ö., tarafından cinsel istismara uğradığını ve şiddet gördüğünü iddia etti. Sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile "Sesimi duyun, ölmek istemiyorum" diyen S.Ö., "Annem, babam H.Ö.'dan sürekli şiddet görüyordu. 8 yıl önce ayrıldılar. Annem ve babam ayrıldıktan sonra kardeşim ve ben babamla kalıyorduk. Babam, duştan çıktığında cinsel organına dokunmamı ve dudağımdan öpmek istiyordu. Ben bunları reddedince de şiddet görüyordum. Babam kardeşimle beni köpek kulübesine bağlayıp, zincirle dövüyordu" şeklindeki itirafı kan dondurdu.

"KÖPEK KULÜBESİNE BAĞLAYIP İŞKENCE ETTİ"

Sosyal medya üzerinden yapılan itiraf dinleyenlerin kanını dondurdu. Annesinin, kardeşinin ve kendisinin babası tarafından şiddete uğradığını söyleyen S.Ö., yaşadıkları işkenceyi ve istismarı anlatarak yardım istedi. 'Ölmek istemiyorum, kardeşimi kurtarın' diyen S.Ö., "Ben H.Ö.,nün kızıyım. Annem ve babam yaklaşık 8 yıl önce ayrıldılar. Ayrılma sebepleri de annemin sürekli olarak babam tarafından şiddet görmesi oldu. Annem ve babam ayrıldıktan sonra ben ve kardeşim babamın yanında kalmaya devam ettik. Babam duştan çıktıktan sonra sürekli olarak evde çıplak dolaşıp, zorla onun vücuduna dokunmamı istiyordu. Dokunmayı ve  dudaklarından öpmeyi reddettiğimde fiziksel şiddete maruz kalıyordum. Anneannemin evini babamın zorlamasından dolayı yaktık. Dayımın evine silahla saldırmamızı istedi ve bunu zorla yaptırdı. Babam, annemin akrabalarının görüntülerini almamızı istiyordu, kardeşimle bunu yapmayı reddedince şiddet görüyorduk. Babamın yanından kaçıp kurtuldum ama kardeşim hala babamın yanında. Kardeşimle beraber 2 defa evden kaçıp yurda sığındık. 2 Defa bizi babama teslim ettiler. Kardeşim şu an babamın yanında olduğu için benim dediklerimi doğrulamayabilir. Ama benim sesim gerekli yerlere ulaştığında, babam gerekli yere kavuştuğu zaman ve kardeşim de ondan kurtulduğu an benim dediklerimi doğrulayacaktır" diyerek yaşadıklarını aktardı.

"ÖLMEK İSTEMİYORUM"

S.Ö., "Babam bizi zincirle dövüp köpek kulübesine bağlıyordu, cinsel istismar uyguluyordu. Şu an detayları vermek istemiyorum. Sesim gerekli yerlere ulaştığında tüm detayları anlatacağım. Babamı şikayet etmeme rağmen hiçbir işlem uygulanmadı. Lütfen sesimi duyun. Böyle bir baba cezasız kalmamalı. Kardeşim hala işkence çekiyor. Ölmek istemiyorum" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gaziantep'te 16 Yıl Sonra Ortaya Çıkan Vahşi Cinayet: Canlı Canlı Yaktılar!

Gaziantep'te 16 Yıl Sonra Ortaya Çıkan Vahşi Cinayet: Canlı Canlı Yaktılar!