Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Serik'te korkunç c*nayet!

Serik'te korkunç c*nayet!

Serik'teki düğün töreninde meydana gelen silahlı saldırıda, eski belediye meclis üyesi Hasan Ali Tunceri yaşamını yitirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Serik'te korkunç c*nayet!
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya'nın Serik ilçesinde akşam saatlerinde gerçekleşen bir düğün töreni, korkunç bir cinayete sahne oldu. 2019-2024 tarihlerinde Serik Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev alan Ziya Yıldırım, yine aynı tarihlerde Serik Belediyesi'nde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis Üyesi olan Hasan Ali Tuncer ile tartıştı. Büyüyen tartışma sonucunda Ziya Yıldırım, silahla Hasan Ali Tuncer’e 3 el ateş etti. Tuncer olay yerinde yapılan ilk müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

3 EL ATEŞ ETTİ

Silahlı saldırının ardından ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı Tuncer, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde ve hastanede yapılan müdahalelere rağmen Hasan Ali Tuncer yaşamını yitirdi. Olayın ardından eski öğretmen ve dönemin belediye başkan yardımcısı olan Ziya Yıldırım, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ziya Yıldırım, emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Gözaltındaki susma hakkını kullanan Yıldırım’ın, mahkemede ifade vereceği öğrenildi. Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Tuncer’in cansız bedeni buradaki otopsi ve savcılık işlemlerinin ardından abisi Yusuf Tuncer tarafından teslim alındı. Ağabey Tuncer’in oldukça üzgün olduğu görülürken Hasan Ali Tuncer’in Serik’te toprağa verileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İMO'DAN BAŞSAĞLI MESAJI

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi, önceki akşam saatlerinde yaşanan korkunç cinayette hayatını kaybeden Yüksek İnşaat Mühendisi Hasan Ali Tuncer için başsağlığı mesajı yayınladı. İMO'nun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Tuncer'in 2013-2018 yılları arasında İMO Antalya Şube Serik Temsilcisi olarak görev yaptığına dikkat çekilerek, 'Meslektaşımız Hasan Ali Tuncer’in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Başta ailesi olmak üzere, sevenlerine ve meslektaşlarımıza başsağlığı diliyoruz' ifadelerine yer verildi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çankırı'da çıkan orman yangını yerleşim yerlerine yaklaştı

Çankırı'da çıkan orman yangını yerleşim yerlerine yaklaştı